Utečenec

Utečenec

Blíží se podzim
ten krásný čas
kdy listy .....

.... si zase nabijou držku o beton
ty šťastnější dopadnou na trávu
aktivnější listy jí začnou dealovat

dokud nezasáhne
gang Pražských služeb
a neudělá ve městě pořádek

Podle prognóz odborníků
bude počasí buď takové
anebo takové

s dobrým pocitem
že máme na výběr
budeme chodit vždy
nevhodně oblečení

pro sichr budeme stále
očekávat sychravost
preventivně polykat
prášky
hloupé hlášky
promyšlené městské vyhlášky

ti jemnější budou tlačit čas
ti drsnější ho budou nakopávat
aby fofrem dovalil (nejsem z Moravy)
další léto

které mi letos opět zbaběle uteklo
Autor Symbolic, 31.08.2024
Přečteno 47x
Tipy 7
Poslední tipující: Chane, Iva Husárková, NigarKalfa, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak tohle je fakt dobré! Hodně originální pojetí, ST :-)

31.08.2024 08:53:51 | NigarKalfa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí