pokud máš baterky až tolik bez voltů
a přitom k tramvaji po práci míříš
tak někdy udělej nějakou revoltu
a nech si na chvilku "najiskřit" chmýří
stačí jen staticky - otři se akorát ňák
a domů dojedeš svěží, jak energeťák
06.09.2024 08:17:55 | šuměnka
Jak píše Anfádis
Nadité blůzy mě ještě vracejí alespoň v předSTavách do “života”
I když mé nadšeni nebude dívkami opětováno
Ach
05.09.2024 20:57:32 | kudlankaW
Těch naditých blůz je škoda :D
Ještěže takovou nevlastním, to by mi bylo líto :D
05.09.2024 20:38:53 | Anfádis