Anotace: Varování! V básni se objevují sprostá slova!
Jsem v pekle
a všichni čerti tu maj rýmu.
Poslouchej vole...
ty kurvy totiž zjistily,
že nemám rád zimu,
tak aby mě nasraly
všechny ohně zhasnuly,
nastydly
a teď jsou za to kokoti
ještě nasraní na mě!
Chápeš to, ty vole?