Anotace: Sonet... neSonet
Zdalipak mi někdo poví...
například ty... pocem!
... proč nejblbější nejvíc mluví,
i když nemaj o čem?
Co nutí tenhle zvláštní druh...
a neříkej, že zvyk!
... pouštět stále z pusy vzduch
a s ním otravný ryk?
Však můžeme to vyřešit,
jsme přeci chytří lidé,
či... měli bychom být,
stačí se jenom zamyslit,
než pusu otevřeme,
no tedy... hlavně ty!