HOLAHEJ

HOLAHEJ

Hale kluci mám ten pocit
Ve vlka se proměním
Chlupatí mi záda boky
No není to znamení?

Holahej holahou
Holahej a holahej a holahou

Večer vyju pod měsícem
Nad životem zmařeným
Padá hvězda já mám přání
Ať se v prince proměním

Holahej holahou
Holahej a holahej a holahou

Při pohledu do zrcadla
Jsem spíš vlkodlaka klon
Zvíře ryzí lidem cizí
A tak mizím bez poklon

Holahej holahou
Holahej a holahej a holahou

Lehnu si jak ustelu si
Klidně v lese pod dubem
Ráno přijdu domu bosý
Co jsem to měl za lubem?

Holahej holahou
Holahej a holahej a holahou

Teď už těžko vzpomenu si
Rosa padá do trávy
Vzpomínky se tříští v kusy
To jednoho otráví

Holahej holahou
Holahej a holahej a holahou

Je to zrada moje záda
Už jsou celý chlupatý
Tak mi žádná nemá ráda
Bez srsti jsou jen paty...

Holahej holahou
Holahej a holahej a holahou

... a chodidla a dlaně
:)
Autor jondys, 13.09.2024
Přečteno 71x
Tipy 12
Poslední tipující: šuměnka, Loveless, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, IronDodo, Iva Husárková, mkinka, Dreamy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

no, tak už to chápu, že se ti líběj praštěný věci

já se chechtám - to jsem dnes potřebovala -to je přeci
dokonalej úlet na třetí :)) - holahej holahou

vyju s tebou duet za lunou

20.09.2024 09:27:50 | šuměnka

líbí

Ve dvou se to lépe, nejen táhne, ale vyje na Lunu
A že je poslední noci fakt krásná!

20.09.2024 09:30:01 | jondys

líbí

Ty "zvíře"...:*)

13.09.2024 04:07:31 | Dreamy

líbí

Holahej milá Dreamy :)

13.09.2024 10:48:29 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel