Vídám tě ve snech
tak jako poprvé,
ten úsměv na rtech,
ďolíčky mazané,
v očích dva rarášci
značí, že hravá jsi...
pak přijde nádech...
a je to v prdeli!
Představ si, že tě chci.
Jsi sexy, vážně jsi...
tvář... tělo... prostě ty...
až na to IQ 3!
Nad každou kravinou
superlativy se řinou,
nedbáš, že málem vyschly celé
oči moje vykulené
když mrknou zapomněly
a celý den zíraly
jak pořád mluvíš
a mluvíš a mluvíš...
a takový nesmysly...
copak se neslyšíš...?
Asi ne…
a tak jen mluvíš
a mluvíš a mluvíš
a mluvíš na mě
a mluvíš o mně
a mluvíš za mě
a mluvíš na hajzlu
a mluvíš při sexu,
mluvíš s jídlem v puse
mluvíš i s džusem v nose,
mluvíš při usínání
mluvíš ze spaní,
při vstávání,
cvičení
koupaní,
kouření,
mluvíš,
mluvíš,
mluvíš...
miliony slov denně,
a stejně se od tebe,
do prdele,
nikdo nic nedozví,
jen že máš IQ 3!
Myslel jsem, že tě chci.
Jsi sexy, vážně jsi...
tvář... tělo... prostě ty...
až na to IQ 3...
no to je fakt v prdeli!