Anotace: To není báseň, jen prostoduchá říkanka,(tak jako já)! Když dcera čekala...
"Slitování" i obdiv u mne mají,
věčně se mi ve snu zdají.
Děkuji za přání,
máš u mě zastání...
Já už také jen sedím,
do papíru a monitoru hledím...
Krásné sny:-)
09.04.2007 01:33:00 | Bíša
Velikonoce ať jarem provoněné jsou,
oči po výslužce jasné Ti zůstanou,
s ženami měj prosím slitování,
některé mají sedavé zaměstnání :-))
...dobrou noc:-)
09.04.2007 00:56:00 | Lorraine
Tak to přesně bylo,
ryb mnoho, nezbylo...
K večeru nádhera,
kostičky - alea...
09.04.2007 00:32:00 | Bíša
A že přijeli až ráno,
o oběd bylo postaráno,
přivezli přece rybičky,
pak tahali jste kostičky
...u oběda
:oD
08.04.2007 23:50:00 | Lorraine
Hmm...taková kaše od maminky...ta byla...a nikdy nestačila vystydnout:-))
08.04.2007 23:23:00 | Lorraine