Až budu mít jednou vousy
tak dlouhé jako ty vlasy
a ty budeš mít ty vlasy
dlouhé jako já vedení,
konečně sejdeme se spolu,
už hodně sešlí asi,
na Guinnessovych cen
slavnostním udílení.
Ty odneseš si krásnou cenu
a balík peněz z jejich kasy
za nejtrpělivější ženu
navíc s nejdelšími vlasy...
já šlápnu si na dlouhé vousy (oba)
a spadnu na hubu,
a k ceně za největšího blba,
si odnesu ještě ostudu.