Jako opravdová pecka? Ze švestky nebo z třešně? Snad pochopila jsem to neúspěšně? Ale ještě teď se tomu směju :-)
22.09.2024 18:15:35 | karolinakarol
Pochopila jsi to dokonale. Myslím, že to byla pecka z třešně. Ono se mi to totiž před asi dvaceti lety opravdu stalo. Jen ta kráska byla neznámá... :)
22.09.2024 19:18:07 | Koala