Všichni jsme moc rádi,
jak Milan tu řádí.
je to básník komický,
co má verše magický.
Neflákej se dědku,
nehoň další štětku.
sex ten není pro tebe,
nespěchej nám do nebe.
Nahoře máš stopku,
nohy dej do škopku.
odepři si vzrušení,
také srdce bušení.
Už máš roky pane,
těžko ti to vstane,
nám to ale nevadí,
tvé básně nás naladí.
Milan je Milan a Psavec je Psavec,
Milana neznám, však Psavec je znalec
všech básnických stylů,
fakt mu to jde,
já mám teď rýmu...
a to je vše.
11.10.2024 20:01:48 | Ž.l.u.ť.á.k.
jasně, že jsme všichni rádi
jak tu verše líbáš - hladíš
ve veselém omaku a vzrušení
kategorie: básníci ZKUŠENÍ :)
11.10.2024 15:26:50 | šuměnka