Lavička v parku

Lavička v parku

Anotace: Trénink stylů s panem Kanem:-)

 

 

Asi není moc divu,

když jsem jako pytel…

 

že lavička v parku

 

(která jeví se,

že proti přírodním živlům

nikdy nebyla

ošetřená jinak,

než nesčetněkrát poblitá)

 

… zdá se mi

jako můj nejlepší přítel...

 

či jako náhodná milenka...

jež náruč svou nabízí

a sklízí tím pádem mou

pozornost

(těkavou),

touhu tak

nestálou

až mě to mrzí…

 

‚však pro tuhle noc…

jsi má,

ne cizí…

 

na tobě spočinu

 

a snad tě nepobliju, než ráno zmizím…

 

Dobrou.’

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 17.10.2024
Přečteno 19x
Tipy 9
Poslední tipující: Anfádis, mkinka, víc, Psavec, Marťas9
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

píšeš o milence, tu mohou mít jen ženatí muži,
jestli tě komplexně chápu

18.10.2024 00:15:58 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí