zveš mne do garsonky své malinké
štěstím se skoro věším
vesele voláš v kuchyňce
že za chvíli se káva nese
já ale kávu nechci
vždyť na tebe se přeci těším
chci ti dát lásky lekci
tělo mé se touhou třese
přicházíš
srdce začíná mi bušit
kávu neseš a ...
... a skripta!
ale ne, opravdu chceš se učit ...?