Poriadok v hlave, poriadok v duši
jesenné lístie sa suší na zemi
myšlienky lietajú, hlava v oblakoch
obraz tvoj uvidím, sčervenám po uši
smiech je základom, neschováš sa nikde
maj trochu strpenia, je to prvé rande moje
hlúposti hovorím, ešte väčšie píšem
sme blázni dvaja hop a už sa vezieme
kam len ty a ja vieme
zdrhneme my spolu odtiaľ
za rohom sa stretneme
a znova a znova sa smejeme