Milan se teď dívá vztekle
dostal právě místo v pekle
nemravné on básně skládá
usoudila čertí rada
Čertice ho ale brání
celý prý je k polaskání
pořadník se na něj píše
bude hvězdou jejich říše
Nakonec se s peklem smíří
v divém tanci s nimi víří
do ouška jim vtipy šeptá
je-li volná hned se zeptá
Lucifer též za nim zašel
spřízněnou prý duši našel
A proč se vztekle dívá
když v pekle teploučko je?
tam vesele se zpívá
a maj´ tam různé kóje
a v každé někdo jiný
každý je zajímavý
má za sebou své činy
a dělá, co ho baví
tak proč se neradovat
že skládat můžeš básně
nemravně zcela jasně
a kopyta jim kovat
do ouška šeptat v žáru
svých veršů plnou náruč :)
31.10.2024 16:13:58 | šuměnka
:-)))
Jseš bezva chlap, zdá se mi
To dovolím si tipnout,tady, na Zemi:-)))
27.10.2024 15:29:44 | cappuccinogirl