...všichni jsme legendou...;-) pokud si na nás někdo vzpomene...ale máme jen malou šanci, protože sobci myslí ´dycky jen na sebe....;-D ale líbí se mi tvůj humor...i styl psaní.
31.10.2024 19:32:46 | Marten
..a tak prosté to bývá
šunka - chlebová skýva :DD
**
a co se za tím skrývá..?
:)*
31.10.2024 08:44:45 | šuměnka
Jj, egocentrismus je mnohdy celoživotní problém, ale i tací jsou mezi námi a jsou zas obdařeni něčím ....co to vyváží.
30.10.2024 20:26:20 | Krahujec