Aura

Aura

Anotace: Něco z nové generace:)

Aura

Čauky čauky,
dáme rychlý chalky,
schovejte ten med,
ať to není Red flag,
dáme si ten lift,
ať jsme slavní jak Taylor Swift,
nenabourej mi do auta,
jinak máš mínus aura.
Autor Luk511, 13.11.2024
Přečteno 31x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel