Hlas jeho manželky zprudka zní,
řve na něj hlasitě od plic.
Tento zvuk předmět je důkazní,
že lidstvo pochází z opic.
Zmizet chce halasné osvětě,
tomu jak stále ho plísní.
Pomohou nevědět o světě
sluchátka s rockovou písní?
Mrazení letí mu páteří,
vše vidí nezvykle šeře,
když stará hubuje, láteří
jakmile otevře dveře.
Skvěle mu v záměru vyhoví
(kromě těch sluchátek v uších)
vydatný čirý mok lihový.
Vnímání kraválu zruší.