Tak já jedu

Tak já jedu

Uhranul jsem všechny kolem sebe
dá se říct
že jsem zastavil dopravu

uprostřed mého snění
a křižovatky
mi chcípl motor

dirigent kakofonie troubení
nebyl zrovna můj sen
přesto jsem máchal rukama

jako o život

z propocené hromady slov
jsem začal vytahovat ty nemravná
a házet je po všech kolem

většinou skončila přilepená
na předních sklech
přesto docela fajn pocit

tohle stěračema nesundaj

Poté jako Ježíš silnic
oživil jsem motor
dal tam rychlostní stupeň

Kurva mazej pryč

a o kousek dál
rozverně plácnul
jednu Ibizu po zadku

Myslím že mi zvýší povinné ručení
Autor Symbolic, 15.11.2024
Přečteno 32x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Sid, cappuccinogirl, Paulín, Emily Říhová, Psavec, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..chlamu se tu jak cyp.. :-) :-)

16.11.2024 07:59:45 | Sid

líbí

Ježíš, tohle zažít, tak se skvěle bavim...ale sledovala bych to spíš odněkud z chodníku, pro sichr:-)))*

16.11.2024 00:49:07 | cappuccinogirl

líbí

:DD

pokud ano, tak to ale stálo za to .)

15.11.2024 16:34:38 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel