Biologie je hrozná kráva

Biologie je hrozná kráva

Chtěl jsem ti poslat zprávu
ale zpráva poslala mě
takže máš před sebou
bezmála dva metry
chvějícího se organismu

chápu že biologie je někdy otravná

Vzal jsem si sebou vysvětlení
jenže to mi sklouzlo
hrdlem někam asi do střev
protože mám opravdu pocit
že se potřebuju rychle vyprázdnit

biologie je fakt hrozná kráva

Chtěl jsem aby na řadu přišlo
pocitových šelem krocení
biologie mi obratem poslala
celotělové pocení

myslím

že to oba cítíme stejně

o což mi šlo celou dobu

jen to ztratilo ten správný směr
Autor Symbolic, 19.11.2024
Přečteno 33x
Tipy 9
Poslední tipující: cappuccinogirl, Koala, Gaspi03, mkinka, šuměnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:-)
Biologie v praxi...

19.11.2024 23:00:46 | cappuccinogirl

líbí

Dobrej kus. A ať biologie pracuje jen k Tvýmu prospěchu... :)

19.11.2024 16:42:01 | Koala

líbí

zpráva: "přijata" :)

19.11.2024 09:55:29 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel