@
Narušený Rus žádal KLDR o výbrus
motoru do jaderný rakety
aby doletěla až do Evropy
a usmrtila co nejvíc lidí…
Všichni se klaunovi smáli
děti, blázni, bezdomovci,
elitní vojáci…i univerzitní profesoři
…chudákovi, který nepoznal lidství.
ty máš dost
20.11.2024 07:08:58 | zase já
To je jen forma nadsázky, navíc sepsaná po návštěvě lokálu s přáteli a panem Promilem. To si nemusíte brát osobně. Já si už jen z toho všeho dělám prdel.
20.11.2024 08:42:18 | Krahujec
tak si ji laskavě dělejte, až vám budou stát tanky přede dveřmi
20.11.2024 08:46:55 | Chane
Buďme všichni rádi za ochraný štít USA a jejich obrovské armádní vybavenosti a technologie...Má nejvíc všech zbraní , především boj.letadel a let.lodí, které mohou zničit cokoli a nemluvě dalších technologiích , které fungují přes družice a sledují veškeré dění na planetě.
20.11.2024 09:46:59 | Krahujec
Pošahaný Rus si tohle nikdy nedovolí, aby táhl do Evropy. Naštěstí bratři v USA mají větší vybavenost zbraní a Donald je ještě víc nepředvídatelný psychopat, který by v okamžiku světové války vyslal vše z jejich obrovských skladů zbraní pro všechny bojeschopné.
20.11.2024 09:13:57 | Krahujec