Klo, klo, klokani
své stepi zcela oddaní
honí se a laškují
před dětmi krásně šaškují.
Hop a skok
přes pařez i přes potok.
Na chvíli se zastaví
mlaskáním nás pobaví.
Trvá to jen krátkou chvíli a už zase uhání
do stepi a do strání.
Na večer se velmi těší
kdo pak tohle věru řeší.
Za chvíli už půjdou spát
kdo by je tu neměl rád...