Anotace: Sbírka : „ Z ústavu chorých dezolátů aneb Černý humor ještě žije “
V našem městě řidič Pepa
jednou ráno vyjel z depa
a proklínal Českou poštu,
posilněný lahví moštu.
Nápoj však byl neředěný
a tak špatně soustředěný
poznal Pepa strašné chvíle,
dalece od jeho cíle.
Rychle najel do zatáčky
a s pocitem hrozné sra***
jel jak blázen, honem honem,
tak se srazil s kamionem.
Teď je Pepa v papundeklu,
na cestě už blíže peklu,
opuštěný, bez manželky,
svěřen ohni do „ Havelky “ .
Ve městě to všichni vědí,
proto radši mošty ředí.
Zbaběle však pijí Fantu,
ti, co prdí u volantů.
je to morbidní, je to třaskavý
ale mě to spolehlivě rozesmívá
a věřím, že se shora dívaj´
a i je tohle tuze pobaví :DD
21.11.2024 08:54:11 | šuměnka
Černý a ještě černější, nejčernější. Báječné čtení na ráno... Super!
21.11.2024 05:26:39 | karolinakarol
Paráda, směju se, díky..
21.11.2024 03:57:57 | Sid
Moc děkuji. :) Mám radost, pokud mohu někomu dopřát úsměv na tváři. Jsem totiž ve skutečnosti hrozný morous.
21.11.2024 04:06:31 | Václawitch von Hákenšmíd