Anotace: Pod tím si představte cokoli, co s tím souvisí.
Miluju tyhle ironické podtóny, a většině lidí se to
líbí, i když umím psát i jinak - někomu pěstí na čelo,
textové zprávičky, mailíky,... Líbí se mi prostě epi-
gramy, krátké žertovné satirické věcičky, ne že bych
neuměl něco jiného,...
Tak zatím, Inies.
25.04.2007 13:49:00 | jehlaspichlas
Ach jo... opět tvůj známý podtón... umíš ty vůbec něco novýho.. Ty sliny nejsou zrovna chuťovka
25.04.2007 08:41:00 | Inies