Konec obecního rasa

Konec obecního rasa

Anotace: Také něco o sobě, aby byla trocha legrace.

 

Obecní ras Alois Kápl

na pytel si hrozně šlápl.

 

Byl to totiž trochu kripl,

tehdy ještě nebyl gympl.

 

Hubu chvíli nezaklapl,

po čoklovi poté chňapl.

 

Podvraťák jen trochu pípl,

ještě ale než sám chcípl

 

blba rasa hrozně drápl,

div ho Lojza nerozšlápl.

 

Cigaretu poté típl,

mršinu pak prstem rýpl.

 

Zahudroval jako rapl,

do rány mu sajrajt kápl.

 

Na dvoře si poté dřepl,

zubatej ho kosou klepl.

 

 

 

Přečteno 65x
Tipy 6
Poslední tipující: Rafinka, šuměnka, Psavec, Kubíno
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné - takhle večer si to přečíst, to abych se bála.

23.11.2024 00:11:19 | danaska

líbí

Děkuji. Přeji dobré spaní.

23.11.2024 00:12:39 | Václawitch von Hákenšmíd

líbí

Ofocený záběr - Draculův švagr aneb Kdopak by se hrůzy bál ( 1996 ) / Guláš

23.11.2024 00:09:14 | Václawitch von Hákenšmíd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel