Naložili do vany
stokilovou tchyni,
že by i Don Giovanni
šoustal radši dýni.
V Číně vlna tsunami
kvůli tomu řádí,
našinci však s tunami
horší boje svádí.
Jak si náhle uprdla
proklatě ta teta,
planetě tak do hrdla
vlila zkázu světa.
Přetrhla tak věčnou niť
nejkrásnějších vláken,
že záchranou onu síť
hledá i sám Kraken.
Celý svět je pod vodou,
pusto všude kolem,
že by čirou náhodou
plakal i sám Golem!
Šmankote, to je teda síla ;-))
24.11.2024 08:32:11 | Rafinka
A já se tentokrát snažil o trochu romantiky... :) Díky moc.
24.11.2024 08:34:09 | Václawitch von Hákenšmíd