Běž do prdele!

Běž do prdele!

 

On:

 

Hodíme se k sobě drahá,

jak pro básně sprostá slova,

k dalmatinům svetr z břízy,

pro básníky porno múzí,

souzeni si lásko jsme,

navždy spolu budeme!

 

 

Ona:

 

Hodíme se k sobě drahý

jak do básně verše tklivý,

jak do kočky držky myška,

jablíčko na záda ježka,

pivo pít přestaneme,

navždy spolu budeme.

 

 

On:

 

Hodí...

Co?

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 26.11.2024
Přečteno 65x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel