Karel získal mladou kozu
velice se radoval
vychválil všem svoji Rózu
strýček mu ji daroval
Jenže koza nedojila
mečela a skákala
na Karla se otočila
bolestně ho trkala
Ač byl Karel městské děcko
jistou chybu shledává
pochopil vám brzy všecko
kozel mléko nedává
tleskám tvému umu
zbásnit třeba pumu
teda vlastně kozu
mám já chabý rozum :DD
29.11.2024 19:02:00 | šuměnka