Hledám práci popeláře
Anotace: no prostě taková kravina :o)))
Prosím vás o práci popeláře,
láká mne popelářského auta záře.
Umím uklízet po lidech jejich zvratky,
zcládnu v odpadu bořit se po lopatky.
U krámu vyjlidím zkažené rohlíky,
na cestách umyju pochcaný patníky.
Popelnice vyprázdním u domů,
hotely zbavím kondomů.
Od hospody vyženu houmlesa, špinavý talíře zavezu do lesa.
Nemusíte se už více starati,
hovna vám uklidim na trati.
Nechci se vychloubat velice,
zvládnu i zametat silnice.
Prosím Vás tedy o práci.
Pan Kančík
Komentáře (4)
Komentujících (4)