Anotace: Nevím, jestli je to zrovna srandy kopec, ale úsměvné snad ano.
Č-erstvá čokoládda,
O´-tu já mám ráda.
K-dyž ji cumlám, prozpěvuji.
O´-jak já ji moc miluji.
L-etmo smysly omamuje,
A-ten kdo ji nemiluje,
D-louho potom bývá smutný
A tak čoko jíst je nutný.