Všední sen
Šel jsem takhle po ulici
a flusal jsem na silnici.
Slina letí sem a tam,
blbě čumí tlustej pán.
Slina nohu trefila,
na botě se rozlila.
Pán se nadech, chtěl mě kárat,
vesta se mu začla párat.
Vyvalil se tlustý břich
a já jsem neudržel smích.
Přečteno 506x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
Komentáře (3)
Komentujících (3)