Variace na -iše/é či ýše
Anotace: Takový malý pokus... Vznikla u ohně tím, že každý postupně spontálně přidával svůj verš... Vypadalo to nějak takhle...
Sbírka:
Poťouchlosti
Bylo by teď asi klišé
říct, že máš oči jako z plyše,
přede dveřmi stojíš tiše,
ale hrdá - v svojí pýše.
Básník svoje verše píše,
před slečnou se plazí spíše,
padá zase z nebes výše,
div se ďáblu neupíše.
A tak básník píše, píše,
uzavřen je v svojí pýše,
slečna jenom stojí tiše,
už nemá své oči z plyše...
Komentáře (9)
Komentujících (7)