ARMÁDA SPÁSY
Anotace: Sranda, aspoň doufám...
Holky
co nosí rozpuštěný vlasy
koupají se v Jang-c'-ťiang
a večeřejí řasy
Proč asi?
Proč asi?
Proč se koupou v Jang-c'-ťiang
a k večeři maj´ řasy?
Armáda
spásy má otevřený kasy
tak jsem se tam přihlásil
teď musím jít do basy
Proč asi?
Proč asi?
Proč jsem se tam přihlásil
a musím jít do basy?
Kdybych já nechal
těch žlutých holek vlasy
Kdybych seděl u stolu
a radši baštil řasy…
Kdybych já poslal
ty mršky do háje
Nebyl bych teď muklem
města Šanghaje
Komentáře (2)
Komentujících (2)