tak to je proste dokonaly, fakt moc povedeny, k popukani, zvedla si mi naladu (a to byla fakt mizerna:-))
15.05.2007 16:55:00 | Bernejev
jsem se usmála...brčko:)...
tolik pravdy v jedné básni...a nejhorší je, že je to pokaždé stejné a při tom tak jiné:)...
nejlepší dílko dnešního poetického večera;)...přesně tohleto jsem chtěla číst;)
29.04.2007 22:31:00 | Lizzzie