Anotace: tohle mě napadlo v 1 v noci, takže to není nic moc, ale posloužilo to svému účelu - rozvěsila jsem tuhle básničku ve škole naprotest..:-)
Vtipné ;-)
A již legendární....Nějak se tenhle kousek záhadně objevil na nástěnce v naší škole...A samozřejmě její autorství všichni přisuzovali mě :-) Nedalo mi to, a musel jsem si skutečného autora vyhledat... Takže moje pochvala je vlastně i pochvala mé češtinářky a matikářky (které žily v domnění, že to já jsem tvůrce tohoto dílka) :-)
11.12.2007 17:56:00 | Niktor
Jo, stejný je to i u zaměstnanců, co musej immerwere
do práce na nepřetržitý provoz.
08.05.2007 09:58:00 | jehlaspichlas
Těžký to úděl studentův:-) ale už to nebude naštěstí dlouho trvat...
30.04.2007 17:48:00 | paranoidandroid