Anotace: Dnes se na spoustě míst upalují čarodejnice... Přeji hezky strávený večer....
Wostre Prckůůůů(jako dycky) a diky za krasnou basnicku.....vis, co myslim.
04.05.2007 10:36:00 | Uriziler
...tak už mám ten slet za sebou, ve zdraví jsem jej přežila...jeden by však nevěřil, co je na světě čarodějnic...
01.05.2007 07:59:00 | Lota
Hm... já měla pocit, že teď, no tak to je jedno... se přejmenuje ;)
30.04.2007 19:14:00 | prostějanek