Musím ti miláčku

Musím ti miláčku

Anotace: ...to nemyslím tak docela vážně :-)

Musím ti miláčku pošeptat do ucha,
Že nejsi miláček, že jsi zlá ropucha.

Musím ti miláčku sdělit důvěrně,
Že mi je bez tebe nádherně.

Musím ti miláčku klidně povědět,
Že jsem se o tobě neměl dovědět.

Musím ti miláčku nahlas říci,
Že tě mám nejradši spící.

Musím ti miláčku něžně pravit,
Chci se tě co nejdřív zbavit.

A nakonec musím normálně zařvat,
Že tě chci miláčku nasrat.
Autor Rick, 09.05.2007
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Prostě unikát... nechápu... chlape Tys snad kouzelník.

21.09.2007 01:13:00 | aura0

líbí

Pěkně upřímné.

09.05.2007 15:33:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel