Anotace: Ráno před rozbřeskem vyrazila Kolářovic Anička požnout trávu na pole. (co bylo dál, to si přečtěte)
No trochu moc kopíruješ z jinejch a to má dva následky. Rozesměje to, ale může to působit i tak, že nedokážeš vymyslet nic svýho a musíš to vylepšovat citátama cizích, a to přece nechceš ne?
16.05.2007 19:08:00 | Dariel
Mě to jako básnička nepřijde. Ale jinak je to dobrý. Zařaď to někam jinam a možná i ohodnotím. :)
K Tvému komentáři: děkuju Ti za upřímnost, občas mi na literu chybí. Básničky mi moc nejdou. Ta stromovní zatím byla ohodnocena jako moje nejlepší, tak nevím. Není to je o stromech je to o mých vnitřních pochybách, ale to je fuk. Možná Tě to jen nezaujalo, nebo je to básničkou.. Jinak mé úvahy jsou spíš postřehy a myšlenkové pochody, ráda totiž přemýšlím. :)
Měj se krásně a doufám, že Tě zase nějaké moje dílko podnítí k napsání komentáře. ;)
10.05.2007 14:39:00 | Gabika