suchý humor
Anotace: uplná absurdita......psáno z dlouhé chvíle
šli dva a prostřední upad
nechápu, co tohle je za šílený nápad
(směju se tomu pokaždé jako blázen)
životní fóry a lecjaké suché vtipy
jen pro pesimistu jsou nesnesitelné vrypy
( Mít místo, pořídila bych si bazén)
Ten bazén, rozuměj hlavně mít proto, aby
abych v tom humoru mohla se koupat ( tady)
( a ručník nechci, nechám to na sobě uschnout…ABY TO BYL SPRÁVNĚ SUCHÝ VTIP)
Komentáře (3)
Komentujících (3)