Anotace: -
Chlastání je řádná práce
nepodceňuj vožraly
vodka, absinth, rum a fernet
líh se tlačí do hlavy
Opít se dá pěknou fušku
štamgast půl dne nasává
panák, pivo, panák, pivo
může přijít otrava
Kalení je těžkej byznys
žere čas i finance
pětka, čento, litr, karta
a jsi měsíc bez žvance
Alkohol je zkrátka dřina
jen pro silný povahy
pití, blití, pití, blití
pomočený podlahy