Guerrilla

Guerrilla

Anotace: filmmaking

Guerrilla filmmaker brouzdá
ve hvězdách s posádkou space-crew
kde hvězdné role jí rozdá
vyjma Zemi z četby bedekrů

turistických, exot v studiu
režisér, producent razem
let not be misunderstood you
sama sis říkala - star jsem

zahrát Ti dám v hlavní roli
na Venuši bytost zdejší
živel střežen touto koulí
stejně víš líp oč tu běží

digital editing cheap and easy
pak již vesmírnou premiéru
uvedeš Ty, já nadále byzy
točím na Marsu, v plenéru..
Autor Petbab, 13.04.2012
Přečteno 557x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel