Anotace: ,,,,,,,
Na Máje prvního
Honím v hospodě vrchního
Jen , aby se neflákal
Pivo nalil, nekdákal…
Třešničky jsou rozkvetlý
Líbneme se s ženou
Aby mi neuschla
Jak sousedu meloun…
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?