Nechci dál plakat
Nad hroby
Nechci se smát
Nad podvody…
Doba temna se vrací
Obchází tu
Poctivému člověku
zbyde jen to, co má
pod matrací…
Chaos a klam
žádná oponentura
Vede Nás politická luza a stvůra
Nechci dál plakat,
Chci vidět úsměv dětí
Postavit jásaviště
Pro všechny analfabety
Pro uvědomnění…..