Na Karlově mostě
Anotace: Rasistický Mikeš, kauza Davida Ratha a nyní zákaz focení na Karlově mostě, to byly věci, které mě pobavily, když jsem si po ránu pročítal noviny. Za chvilku začnou i České dráhy vymáhat peníze za zveřejňování fotografií kolejnic...kam ten svět spěje?...
Na Karlově mostě
Jděte k sobě a teď úsměvy,
tak vydržte chviličku,
ať tam nevypadáte jak zjevy,
jo a pryč tu židličku.
Kdo to klepe na rameno?
Vydržte, jen dofotím,
je to teďkon mé břemeno,
s foťákem se lopotím.
Cože? Smazat? Nebo zaplatit?
Vždyť jsem jen cvaknul dva lidi.
Proč mám tuto fotku ztratit?
Fotečka je malá, pidi.
To jsou dneska móresy...
Komentáře (0)