Riot
Patriarchát na druhou, na třetí, na čtvrtou
zamrzlý zpěv na rtech prostoupí léta
na výspě souhlasu, tmou k moci upnutou
maják nesvobody, jménem odveta
stojí dál nehybně nad hlasem tří sirén
Riot sem Riot tam, harem uhlídá
trestem dvou let se svým svědomím usmířen
noc a den - noc a noc.. pouhá vystřídá
Přečteno 528x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)