Anotace: .......
Chtěl jsem být
Hvězdou rock and rollu
Moje kariéra
Skončila v karfiolu
Dnes už mám
Jiný priority
Nekoukám
Ani na show reality…
Jsem dělník Země…
Ztracený ale nejsi. A to je dobře!
10.09.2012 20:00:27 | Gregy
děkuji
14.09.2012 14:03:43 | v.hercik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?