Hollywoodský Pop-korn
Anotace: Trochu paranoidní
Nějak brzo jsi se vrátil(?)
Ale píchlo mi kolo...
A co budeš dělat odpoledne?
Možná bych o něčem věděl...
§§§
Dvojčata s T-HC na WC
penta gramů psaníčka
kokainová párty
na kanále 322
$$$
Ve výstřihu dva symboly
noha přes nohu
Pod drobnohledem
velké zelené oči
***
Bedman se vrací domů
fantastická trojka boduje
Danovi parťáci lezou po stropě
- Zkus uhnout háčku a orgiím
Přečteno 627x
Tipy 2
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová
Komentáře (3)
Komentujících (2)