Surrealistická
Anotace: Jedna co mne napadla při prohlížení knihy s obrazy Salvadora Dalího.
Pokazila se mi televize...
zřejmě se spálila
žirafa v šachovnici
na pozici F14
Z pevné linky
s plovoucim sluchátkem
volám znakovou řečí opravaře...
ale on mne ignoruje a dělá
že mne neslyší!!
Přečteno 683x
Tipy 4
Poslední tipující: LI13, tato22, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)