Anotace:
Sam a Sára, američtí živnostníci, se objali a vytvořili kolo samsáry.
panna marie -
- kostka nábřeží svahu nejdřív linii
strunná čára. vlna Vizionářsky pro šelmy je nám lehko
Křehcí, jsme kudla.
máme bolení, heřmánek nám, sláva, staví hřebínky
je krutě kousající mrška a nemá svědomí - ještěrka
slyší své zuby skrz hudbu
Smolincová bomba je bezva vtip
horší je,když už bomby nejsou vtip
31.10.2012 22:01:45 | kočkopes
Díky za návštěvu. Bomby jsou v prvé řadě absurdní, hl. pak smolincové. Proto vtip.
Děkuju :-)
31.10.2012 23:09:27 | milk-fed gimp
pro mne hodně abstraktní asi nevím co teď frčí v kultuře
31.10.2012 21:10:17 | Romana Šamanka Ladyloba