Vidím, že mi záměr vyšel a báseň rozjela debatu:) Skácel má samozřejmě i dnes spousty příznivců, Krchovský se vzepjal k nové sbírce (byť kvalitativně i kvantitativně sporné).
Ale Topola fakt nemám rád:)
19.01.2013 14:14:15 | Metcheque
napsáno vtipně a svěže,jen ti autoři mají pořád své čtenáře,jsem jeden z nich...
19.01.2013 12:45:34 | Radek.oslov.Šafárik