Bratru

Bratru

Anotace: .....

Dneska jsem se hádal na fejsbůku
S fifinama z Prahy
Kolikže kdo udělá kliků
A taky do fitcentra prý mám chodit
To snad nebude
Dietodoktorům vadit…
Já na zahradě raději
Protrhávám cerel
Místo toho,
Abych do tělocvičny běžel…
Bratru, to je dneska mládež…
Autor v.hercik, 21.05.2013
Přečteno 588x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel